![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie ? Jak w PHP zrobić przekierowanie na link i użyć style?? Konkretnie: mam taki link link używa class="thickbox" rodzaj popup. I teraz chcem wywołać takiego linka z PHP np z funkcji
Ma ktoś może jakiś pomysł Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 15.09.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cudujesz człowieku nie mówiąc co chcesz osiągnąć. generalnie mieszanie warunku php z wywołaniem skryptu js nie jest w Twoim przypadku rozsadnym rozwiazaniem. jaki to ma miec warunek??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cudujesz człowieku nie mówiąc co chcesz osiągnąć. generalnie mieszanie warunku php z wywołaniem skryptu js nie jest w Twoim przypadku rozsadnym rozwiazaniem. jaki to ma miec warunek?? czy tak trudno zrozumieć o co mi chodzi? Chcem otwożyć okno w php z zastosowaniem class="thickbox" Jest to oknienko na wzór popup-ów. z komunikatem... wejdz na http://criscom.pl/Systems/srsi i tam jest taki link po lewej vvv chcem uzyskać taki sam efekt tylko ze wywołany z poziomu PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:25 |