![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie ? Jak w PHP zrobić przekierowanie na link i użyć style?? Konkretnie: mam taki link link używa class="thickbox" rodzaj popup. I teraz chcem wywołać takiego linka z PHP np z funkcji
Ma ktoś może jakiś pomysł Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
przekierowanie to działa i ztym się zgodzę:
zobacz: Ten link otwiera inna strone w stylu thickbox czyli takie popup na stronie. Cała strona się przyciemnia a tylko małe okienko jest jasne. a teraz chcem wywołać dokładnie to samo tylko ze z pod php np: jezeli coś się zadzeje to niech odpali sie to okienko czyli dokładnie tak jak byś kliknoł w ten link. I o to mi chodzi. Sugerowałeś zeby to zrobić w header("Location: i tu masz racje faktycznie przekierowuje ale problem pojawia sie poniewaz to małe oknienko otwiera sie w oknie całym i nie uzywa class="thickbox" Wejdz na http://criscom.pl/Systems/srsi i tam masz aplikacje. Jeśli wpiszesz zle haslo to powinien wyskoczyc komunikat jaki masz pod linkim vvv Zobacz jak to działa... Pozdrawiam Ten post edytował fx57 26.05.2010, 08:49:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 16:22 |