![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie ? Jak w PHP zrobić przekierowanie na link i użyć style?? Konkretnie: mam taki link link używa class="thickbox" rodzaj popup. I teraz chcem wywołać takiego linka z PHP np z funkcji
Ma ktoś może jakiś pomysł Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprzez header(); ja najbardziej można przkierować się do innej strony.
Problem cały czas pozostaje z class="thickbox" nie potrafie go użyć. <a href="file\info\zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true" class="thickbox">vvv</a> spod linka działa a z pod header("refresh:1;url=file/info/zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true"); nie nie wiem jak to połączyć class="thickbox" + header("refresh:1;url=file/info/zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true"); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 21 Dołączył: 21.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprzez header(); ja najbardziej można przkierować się do innej strony. Problem cały czas pozostaje z class="thickbox" nie potrafie go użyć. <a href="file\info\zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true" class="thickbox">vvv</a> spod linka działa a z pod header("refresh:1;url=file/info/zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true"); nie nie wiem jak to połączyć class="thickbox" + header("refresh:1;url=file/info/zly_login_haslo.php?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=100&width=400&modal=true"); Ok to moze zrobmy tak, napisz dokladnie o co Ci chodzi, bo ja za kazdym razem jak to czytam, rozumiem to inaczej :/ Moze to moja wina (mam taki dziwny dzien dzisiaj), jesli mozesz to podaj jakis przyklad co, chcesz zrobic. Jesli zdarze dzisiaj, to Ci odpisze, jesli zas nie zdarze, to jutro po pracy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) EDIT: Nie zauwazylem tego wczesniej, ale po co ty uzywasz REFRESH? Uzywaj LOCATION.
jesli to nie zadziala, to usun to: file/info/
Musi dzialac. Ten post edytował cros 25.05.2010, 22:35:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 14:56 |