![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Tak jak w temacie, potrzebuję skrypt na hasło w PHP(do modułu CMS JPortal) tak krótko i zwięźle: - hasło i login pobiera z bazy danych - po wpisaniu hasła przekierowuje do podanej strony - można go użyć w każdej części pliku np. w funkcji logowanie, ale nie przechodzi na funkcję widzialną dla niezalogowanych Jak by ktoś umiał ale nie nalegam, takie coś, że mam np. link mojastrona.pl/skrypt.php?co=adm, do którego dojdziemy po zalogowaniu, będzie się pokazywał tylko po zalogowaniu, tzn. jak ręcznie wpisze adres to i tak mi się pokaże logowanie. żeby nie było że nic sam nie robię, napisałem takie coś poniżej, ale bez czytania z bazy:
Jest on jakiś dziwny, bo obojętnie co wpisze w pola login i hasło i tak mnie przekierowuje do linku. Jeśli ktoś umie coś takiego napisać, to byłbym wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wiem, że takie posty na tym lub innych forach były, ale nie ma zastosowania w modułach itp. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nosz kurcze... ja nie wiem... ciągle mi loguje jak wpisze coś, albo choćby kliknę wyślij (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nie wiem, koledzy, czy to wina tego, że mam na webservie pliki? tzn. w tym programie, emulatorze serwera czy czymś. (program dokładnie się zwie: WebServ) pewnie nie jest to jego wina, ale np. funkcja mail(); w nim nie działa. nie macie może jakiegoś skryptu na takie hasło, które by działało? ps. jak wrzuce na jakąś moją stronkę ten moduł to zobacze jak to działa, jeśli dalej nie działa to wam ją pokażę i sami zobaczycie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 23:04 |