![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego te instrukcje na lokalu mi działają a na serwerze nie?
Probowałem też tak:
Komunikat o błędach: Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Filename cannot be empty in /virtual/c/o/xxxx.xx.xx/wyslij.php on line 22 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/virtual/tmp/phpasdcWU' to '' in /virtual/c/o/xxxx.xx.xx/wyslij.php on line 22 Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował gosc25 23.05.2010, 12:20:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze ale dopisałem to print_r($_FILES)
wyrzuciło: Array ( [userfile] => Array ( [name] => zzz.txt [type] => text/plain [tmp_name] => /virtual/tmp/php8ka93v [error] => 0 [size] => 2372 ) ) ----- Na teraz to sądzę, że coś ze ścieżką w $location, inna powinna być lokalnie i na serwerze. Dobra ja na razie muszę wyjść, jeszcze się nie poddaje i będę z tym wałczył (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Tymczasem dzięki za wszystkie sugestie. Jakby co będę pisał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:55 |