![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem dubluje mi wynik zapytania z pętli w dziwny sposób proszę o pomoc ! Tutaj jest link ( efekt )
http://e-desing.xaa.pl/index.php?step=shop fragment php
oraz tpl
Dodam że na tej samej zasadzie działają u mnie newsy i nie ma takiego problemu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Dobra skoro jesteś taki mądry to napisz jak to ma być bo aktualnie dajesz pseudo mądre rady a jednak nic z nich nie wynika bo wszędzie działa ten sam skrypt a tu nagle jest jakiś błąd i nie umiesz zrozumieć że twój pomysł jest klapą
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra skoro jesteś taki mądry to napisz jak to ma być bo aktualnie dajesz pseudo mądre rady a jednak nic z nich nie wynika bo wszędzie działa ten sam skrypt a tu nagle jest jakiś błąd i nie umiesz zrozumieć że twój pomysł jest klapą Dosyć tego, poprzednio Cię ostrzegałem że kolejny taki post może się dla Ciebie skończyć moderacją postów, tak więc w tej chwili dostajesz moderację postów na tydzień, może po tym czasie zmądrzejesz. Temat zamykam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 08:51 |