![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie, w jakim celu warto korzystać z after i before podczas tworzenia widoków na bazie templatu?
pozdrawiam Grześ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak. Cache'owane dane będą serializowane i zapisywane do pliku tekstowego. Cytat Po prawej na górze "Download source". Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć, eh co za dzień Cytat Po to aby nie budować wszystkich ścieżek z każdym wywołaniem tylko zrobić to raz. OK, czyli to odciąży nieco ruter i jakiś zysk na wydajności być powinien Cytat Manual php strings "Example #8 Some string examples". Ale zaćmienie miałem, chyba już zbyt późno :| dzięki again! ziqzaq a czy użycie keszu tak jak napisałem w 3 poście w tym temacie będzie dobre? Czy jakoś inaczej to zrobić? pozdrawiam Grześ (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:26 |