![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym na swojej stronce zrobić właśnie taką opcje.
I tu mam kilka pytań: 1. Jak to zrobić? Czy tutaj już w grę wchodzą ciasteczka (jeszcze nigdy ich nie używałem) 2. Czy to jest bezpieczne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem o czym mowimy bo sam ten temat założyłem.
Ale poprostu przy okazji czytania artykułu o sesjach doszedłem do wniosku ze moge mieć źle zabezpieczony skrypt. Rozumiem ze musze zrobić długie sesje żeby mieć opcje zapamiętaj mnie i to jest jasne już dla mnie. Ale teraz juz nie chce zakladać osobnego tematu tylko tu chce uzyskać pomoc na temat mojego zabezpieczenia. Pokazałem swój skrypt i powiedzialem ze mam to na hostingu, (nazwa.pl) w oczekiwaniu, że ktoś mi odpowie czy to jest dobrze zabezpieczone czy nie. W jaki sposób przekazuje sesję? Poprostu nie rozumiem tego. A co do dlugości sesji to teraz muszę do tego swojego kodu dodać żeby on zapisywał się w ciasteczku? Sesja znika odrazu po opuszczeniu przeglądarki. Ten post edytował neo1986kk 19.05.2010, 13:50:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:44 |