![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich! ostatnimi czasy nurtują mnie 2 pytania odnośnie pozycjonowania stron. Nie jestem pewien czy znalazłem sie w odpowiednim miejscu na tym forum i czy na odpowiednim forum, ale wydaje mi się, że zdecydowana większość z Was miała doświadczenia w tej dziedzinie. Przejdę może od razu do rzeczy...
1. Czy istnieje różnica między wszędzie polecanym stosowaniem znaczników <h1>Tekst</h1> a np. <font size='5'>Tekst</font>? Mam na myśli to, że zastosowanie któregoś z tych znaczników będzie miało większy wpływ na pozycjonowanie od zastosowania drugiego? 2. Czy można/warto używać różnych odmian słowa kluczowego np: serwis, serisu, serwisy, serisów, jeśli przypuszczając, na stronie istnieje tylko jedna z tych odmian (np.serwisu) Mam na myśli <META NAME="Keywords"... Bardzo proszę o odpowiedzi na te pytania. Ten post edytował jagon 18.05.2010, 22:51:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z mojego doświadczenia z pozycjonowaniem zauważyłem pare rzeczy które jest brane pod uwagę a więc:
1. Tytuł strony (zazwyczaj dane słowo kluczowe powinno się stawiać z przodu) 2. Opis strony ze słowami kluczowymi a jeżeli nie ma opisu strony google bierze zamiast niego wycinki ze strony. 3. Okruszki strony bądź adres strony. Keywords nie jest raczej brane pod uwagę przez google : ) Co do h1,h2,h3,h4 itd. jest to dość ważne bo jest brane pod uwagę, tylko nie można przesadzać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 22:54 |