![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam we wszystkich plikach php.ini jakie są w krasnalu ustawiłem register_globals = Off zapisałem a następnie zrestartowałem serwer , problem w tym że dalej działa :/...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok moge zapisac w postaci html ale od razu mówię w pliku php.ini jest OFF ... a w phpinfo ON :|
zostawiłem tabelke z configiem http://wrzucacz.pl/file/8451274207095 wolał bym zostać przy krasnalu ponieważ już sie przyzwyczaiłem i co najważniejsze mam tutaj MYSQL 4.1 oraz php 4 co mi bardzo odpowiada ponieważ serwer wirtualny komercyjny który mam ma te same wersje a to co mi proponujesz widzę że bazuje na najnowszych wersjach php , mysql.. wielkie dzięki mydoom za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) naprowadziłes mnie na odpowiedź.. w phpinfo zobaczyłem że plik php.ini jest w katalgu windows a nie jak wcześniej myślałem katalogu krasnala . w tym win zmieniłem i wszystko jest jak powinno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 07:41 |