![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy jest jakiś nieodpłatny program, który będzie informował i błędzie jeśli coś niepoprawnie będę pisała? Chyba chodzi mi o debugger, ale nie jestem pewna. Proszę o podanie nazw takich programów.
pozdrawiam Jola
Powód edycji: [piotrooo89]: przeniosłem od odpowiedniego działu, na przyszłość prosze pisać w odpowiednich działach.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na chwilę odłożyłam tego debugera, ale dzisiaj znowu próbowałam go uruchomić i nic.
Wstawiłam do php.ini to co mi napisałeś. Ale mimo to nie dochodzi do połączenia z xdebug - tylko na pasku stanu: Waiting for connection netbeans-xdebug. Otwiera się przeglądarka i do adresu strony jest dopisywane ?XDEBUG_SESSION_START=netbeans-xdebug Próbowałam też postąpić według oficjalnej dokumentacji i wstawiłam zend_extension="<path to the php folder>/php_xdebug-<version-number>.dll" xdebug.remote_enable=1 Resetowanie apacza nie pomaga. Co zrobić? pozdrawiam Jola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 07:36 |