![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. proszę o ocenę mojego kolejnego projektu, tak jak poprzedni ten też z nudów robiony (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) wyszedł wydaje mi się nawet fajnie. ale na pewno okiem innego użytkownika są jakieś niedociągnięcia i niedopasowania kolorystyczne, dlatego daje to po ocenę
http://zs2rypin.pl/pesarena/portfolio.jpg |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda ciekawie. Podoba mi się menu u góry, banner troszkę bym pomniejszył. Wywalił bym całkiem te deski w tle. Zamiast nich jakieś delikatne wzorki lub w ogóle nic. W "Co nowego" zamiast trzech obrazków dał bym jeden długi i na nim półprzezroczysty czarny pasek a na nim tytuł newsa (błękitny jak w menu) i pod tytułem opis (kolor tekstu trochę ciemniejszy niż teraz). W ostatni projekt ramka ze szczegółami projektu nie wygląda za ciekawie. Wywaliłbym Free Space, zamiast niego na całą szerokość "Kontakt" ale z mniejszymi ikonkami przynajmniej o połowę(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Te linie pod boksami też bym usunął. Stopka za wielka o 1/3. Taka jest moja wizja tego layoutu:) Moja ocena 5/10
Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 00:14 |