![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Obecnie kończę gimnazjum i zastanawiam się nad wyborem kierunku w liceum. Nie jestem jednak pewien jakie przedmioty uczelnie policealne biorą pod uwagę. Ja chciałbym dostać się na jakieś studia dotyczące programowania... Czy trzeba zdawać fizykę? Matematykę i informatykę rozszerzoną napewno będę zdawać na maturze ale czy fizyka także jest ważna na studiach programistyki? Zależy mi na dobrych studiach ^^
Powód edycji: [blooregard]: Usunąłem dubla
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Musisz mieć na tyle szeroką wiedzę, by zrozumieć zagadnienie z jakim przyjdzie Ci pracować, w stopniu wystarczającym do stworzenia aplikacji wedle życzenia klienta. O widzisz... i teraz ładnie napisałes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale i tu można się kłócić. Jeśli jesteś programistą w porządnej firmie to jesteś programistą. Od gadania z klientem jest kto inny, od przygotowania dla Ciebie modelu też nie jesteś ty sam. Czyli Twoja wiedza ogranicza się do czytania modelu ze zrozumieniem. Nieważne czego to model będzie. Osobiście to nigdy nie dostałem pięknego modelu, więc wiedza bardzo ogólna przydaję się jak najbardziej (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:16 |