![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Obecnie kończę gimnazjum i zastanawiam się nad wyborem kierunku w liceum. Nie jestem jednak pewien jakie przedmioty uczelnie policealne biorą pod uwagę. Ja chciałbym dostać się na jakieś studia dotyczące programowania... Czy trzeba zdawać fizykę? Matematykę i informatykę rozszerzoną napewno będę zdawać na maturze ale czy fizyka także jest ważna na studiach programistyki? Zależy mi na dobrych studiach ^^
Powód edycji: [blooregard]: Usunąłem dubla
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A dla mnie Twój tok myślenia jest głupi. Pasja nie jest potrzebna do bycia dobrym programistą, więc co Ci przeszkadza, że ludzie pracują nie będąc pasjonatami? Pasja nie jest też potrzebna do czerpania przyjemności z programowania. Gorzej jeśli tej przyjemności nie ma. Pasja jest niezbedna do bycia dobrym programista bo pasjonat zwraca uwage na kazdy szczegół a gdy robisz cos dla kasy to jaki to ma sens odwalisz swoje i koniec, dla przyjemnosci ale przyjemnosc szybko sie nudzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kod jest nudny nie ma niczego od ciebie jest tylko kodem przynajmniej ja mam taka filozofie. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 05:33 |