![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam jestem poczatkujący w tematyce PHP i zabardzo nie wiem czemu mi nie działa funkcja do usuwania rekordu z bazy mysql. Różne rzeczy próbowałem zrobić ale ciągle ten sam błąd jest;/
Cytat Warning: Unknown: failed to open stream: Brak dostÄ�pu in Unknown on line 0 Fatal error: Unknown: Failed opening required '/opt/lampp/htdocs/strona/skrypty/usun.php' (include_path='.:/opt/lampp/lib/php') in Unknown on line 0 myślę że mam gdzieś błąd skłądni ale sam sobie poradzić nie mogę... plik news.php
plik usun.php
Ten post edytował seta17 11.05.2010, 11:15:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli przez formularz, to proponowałbym użyć jednak metody post. Plik z formularzem
i plik usun.php Ogólnie metodą post powinniśmy przesyłać informacje, które mają jakikolwiek wpływ na zmianę danych. Metoda get się do tego nie nadaje, ponieważ każdy mógłby usunąć obojętnie jaki wpis, podając jego id w adresie w przeglądarce. Polecam poczytać co nieco o sposobach przesyłania danych na stronach www. Jeżeli to nadal nie będzie działać, to napisz jaki konkretnie błąd występuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:01 |