![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2010 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czytając niektóre tematy w tym dziale, doszedłem do wniosku, iż mogę umieścić, jeszcze nie skończoną stronę pewnego serwera, którą utworzyłem. KLIK Ocenki mile widziane. PS. Znajduje się tu jeden bug (zauważalny), lecz jest to spowodowane starą konstrukcją systemu newsów, której nie potrafię rozgryść (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Strona jest w trakcie budowy. Zostanie ukończona do końca tygodnia. Ten post edytował Diseant 10.05.2010, 21:45:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona z pewnością do modu San Andreas: Multiplayer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudzież MTA, ale wątpię, bo SA:MP rządzi wsród polskiej dzieciarni.
szablon się nijak do tego ma. Generalnie śmieszy mnie idea tych wszystkich stron klanowych. Po co to, jak i tak tylko członkowie z łaski tam wchodzą, przez jakiś miesiąc, bo potem się nudzi? Więcej "ugadacie" na gg niż na tych forumach. Wystarczyło by odwalić coś na wzór: http://mtasa.com/ czyli piekne obrazki, przyciski, IP serwera, dane kontaktowe, i wystarczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Podsumowanie: Ocena ogólna 1/10 (bo coś tam jest ale nawet nie skonczone, minumum to zero (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:34 |