![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
hmm. Tak trochę OT, ale temat mnie zainteresował.
Co oznacza bycie patriotą w dzisiejszych czasach? Czy używanie poprawnego języka polskiego? A może płacenie podatków? Moze coś prostrzego - szanowanie rządu i władzy? A może wystarczy odsiedzieć swoje w wojsku? Może też chodzić o ogolenie głowy i bicie obcych. hmm... A może wystarczy stać na baczność jak Edyta spiewa hymn? brr. No więc kto jest patriotą? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat kocham Polskę ponieważ:
Tu się urodziłem (wolał bym gdzie indziej) ........................................... Tak jestem patriotą... poprostu marudzisz .... Ona mi nic nie dala ona ma rzad do bani ona ma tamto siamto i owamto za przeproszenie ale takie pieprz***** mnie irytuje Rzad to nie Polska nie podoba CI sie cos może sam zmienisz. Maruderów u nas wiele ale jak trzeba coś zrobic to sie nagle pustawo robi. Szacunek należy sie Polsce nie za to że coś dla nas zrobiła lub nie lecz za to ze JEST i to wystarczy. Ale skoro oczekujesz ze cos Tobie ma dac to może sam cos jej najpierw zrobisz dobrego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 01:45 |