![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link: wstępny layout.
Witam, Bardzo proszę o poradę do nowo powstałego projektu strony, na razie wersja beta, ale zastanawiam się już nad zmianami. Menu jest chyba nieco przesadzone moim zdaniem. Co o tym sądzicie? Lay wzorowany jest na szablonie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja bym nie szedl po bandzie i nie dawal w topie dwoch tych samych obrazkow (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) znajdź może jakiegoś mężczyznę na miejsce z jednej dam. Widze ze starasz sie zrobic zaokrąglone ramki ale przy 1px to b.trudne - najlepiej sobie odpusc taka zabawe i zrob prostokąty albo zrob 3px (od gory patrzac ciemny-jasny-ciemny) i najlepiej w illustratorze bo precyzja duzo robi. Jeszcze co to topu to ja bym walnąl te 2postacie samym bialymm konturem potem lekko rozmazal i dal mieszanie color dodge, ale nie mam plku psd przy sobie wiec nie wiem jak by to wygladalo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . No i menu bym zrobil ciemnejsze moze nawet z cieniem na srodku bo musi sie wyrozniac
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:03 |