![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
hmm. Tak trochę OT, ale temat mnie zainteresował.
Co oznacza bycie patriotą w dzisiejszych czasach? Czy używanie poprawnego języka polskiego? A może płacenie podatków? Moze coś prostrzego - szanowanie rządu i władzy? A może wystarczy odsiedzieć swoje w wojsku? Może też chodzić o ogolenie głowy i bicie obcych. hmm... A może wystarczy stać na baczność jak Edyta spiewa hymn? brr. No więc kto jest patriotą? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kocham Polskę ponieważ:
Tu się urodziłem (wolał bym gdzie indziej) Tu dostałem wykształcenie (a gdzie indziej bym pewnie nie dostał) Tu nie mam pracy (bo jej nie ma i nie będzie) Tu mam wizje na przyszłość (wszystkie są czarne) Tu mam dom (w dzisiejszych czasach nie wiadomo jak długo jeszcze) Tu mam przyjaciół (niedługo wszyscy wyjadą do pracy za granicą) Tu mam rodzinę (czytaj wyżej) Poza tym że w polce mamy najlepszy rząd na świecie to niczym więcej nie możemy się pochwalić - to tak jak by kochać ojca alkoholika za to że bije nas co dzień. Tak jestem patriotą... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 23:28 |