![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
jak do tej pory zajmowałem się hobbistycznie php i mysql i chciałbym pisać z tego pracę inżynierską jednak niestety nie mam pomysłu. Czy moglibyście coś ciekawego podsunąć? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim ktoś zastosuje się do rady patryczakowego, polecam sprawdzić najpierw, jak kwestię autorskich praw majątkowych reguluje uczelnia, by nie okazało się, że sprzedaliśmy sobie projekt inżynierski i zaczną nas ścigać, bo w regulaminie studiów był jasny zapis, że uczelnia jest współautorem. Polecam poniższe wyjaśnienie:
http://blaszyk-jarosinski.pl/?p=42 Niby wszystko jest OK, ale jak widać w komentarzach, Politechnika Poznańska ma w regulaminie studiów stosowny zapis na ten temat, który chcąc nie chcąc student akceptuje, rozpoczynając studia. U mnie na AGH z kolei na jednym z przedmiotów dr prowadząca również poinformowała nas na początku zajęć, że oceniany może być tylko projekt zawierający klauzulę jasno mówiącą, że współautorem jest uczelnia i że nie można go wykorzystywać do celów komercyjnych bez zgody zarówno tworzących go studentów, jak i odpowiednich władz uczelni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 22:08 |