![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję skryptu w php, który wykrywałby rozdzielczość użytkownika i automatycznie generował odpowiednią stronę, bez otwierania żadnych dodatkowych okien. Czy wie ktoś może skąd to można pobrać lub jak to zobić? Pozdrawiam Michał Karoński |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat :?: potrzebuje detekcje pluginu flasha oraz info ktora wersja jest zainstalowana :?:
Ma dzialac we wszystkich(IE, NN, Opera) przegladarkach czwartej generacji(od wersji 4.0 do teraz):wink: Szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie castor. Nie miałem pojęcia jak odczytać wersje zainstalowanego Flash'a, a więc poszukałem trochę w Internecie, po czym napisałem taki skrypcik: Kod <SCRIPT language="JavaScript">
if(navigator.plugins["Shockwave Flash"]) {opis=navigator.plugins["Shockwave Flash"].description; document.write("Opis PlugIn'u Flash'a: <b>"+opis+"</b>")} </SCRIPT> Sprawdzałem ten skrypt w IE i NN. Niestety działa jedynie w NN. Internet Explorer prawdopodobnie nie podaje tej informacji. :cry: -------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:21 |