![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchajcie chciałem obsłużyć zwykły formularz. I zapisać jego dane.
Co robię żle ? Wywala mi błędy: Przy czym ze zwykłą ArayListą wszystko działało poprawnie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) czyli standardowo sa enclipe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jeszcze dwa pytania mam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz mi wypisuje wszystko pięknie ładnie, ale z & przed tekściorem i za tekściorem. Coś takiego: &tu wpisz swoje imię& & tu wpisz swoje nazwisko& & tu wpisz swoją instytucję& &tu wpisz swoje imię& & tu wpisz swoje nazwisko& & tu wpisz swoją instytucję& &tu wpisz swoje imię& & tu wpisz swoje nazwisko& & tu wpisz swoją instytucję& Jak tego endziora się pozbyć ? I druga rzecz. Muszę przy Noclegu obsłużyć wiele pól wyboru:
Jak to obsłużyć, bo gdy wybiorę nocleg 21 i nocleg 22 to mi nadpisuje jedno drugim. I zostaje w końcu 22 Czy powinienem dla checboksa wybrać nazwę nocleg1 nocleg2 nocleg3 Oki mam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie powinno być spacji między poszczególnymi przecinkami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) $list =$_POST['imie'].",".$_POST['nazwisko'].",".$_POST['instytucja']; Php jednak fajny jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Grisza 5.05.2010, 11:12:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:28 |