![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.03.2009 Skąd: Pionki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
jak do tej pory zajmowałem się hobbistycznie php i mysql i chciałbym pisać z tego pracę inżynierską jednak niestety nie mam pomysłu. Czy moglibyście coś ciekawego podsunąć? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli planujesz potem robić Magistra, to radziłbym Tobie wymyślenie jakiegoś tematu którego kontynuacją może być praca magisterska.
Inną kwestią jest to, że pracę inżynierską (Zyx - u mnie na uczelni nazywa się to "praca inżynierska" albo "praca dyplomowa" na przemian) robisz raz w życiu (chyba że jesteś jakiś wybitnie ambitny) i fajnie jest zrobić coś czego się nie będziesz kiedyś wstydził. Ja bym się czuł trochę jak matoł jakbym kiedyś opowiadał znajomemu, że robiłem na pracę inżynierską np. internetową galerię zdjęć, internetową książkę adresową albo porównanie komunikatorów internetowych - a takich prac znajdziesz masę. Ten post edytował nasty 5.05.2010, 00:47:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:00 |