![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kiedyś próbowałem zrozumieć jak zrobić takie przyleganie, ale po prostu mi nie wychodzi. Wersja jest taka że albo rozwala stronę, albo stopka leci drugie tyle w dół, albo przylega do góry przeglądarki. Takiego foot'a potrzebuje zastosować na tej stronie: Klik. Wyrównanie statyczne, na zasadzie że zawsze przylega do dołu przeglądarki jeszcze umiem zrobić, ale jak przychodzi większa zawartość, to ta stopka tam zostaje ;>.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No prawda, ale jak zmniejszysz okno to stopka nachodzi na posty, a ma się porostu zatrzymać przed nimi ;>.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No prawda, ale jak zmniejszysz okno to stopka nachodzi na posty, a ma się porostu zatrzymać przed nimi ;>. Czyli generalizując, ma być cały czas na dole strony, po zawartością, bez względu na to, ile tej zawartości jest. Wykorzystaj ten przykład co ci dałem, przejrzyj jego źródła (są tam linki). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:36 |