![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,posiadam skrypt rejestracji na prywatny serwer gry metin2,lecz ma on jedna wadę,wystarczy kliknąć "Rejestruj" i konta są tworzone bez wypełniania niczego....z pustymi polami...czy może mi ktoś pomoc zrobić "blokadę" ze trzeba wpisać w każdym polu chociaż 1znak?
oto skrypt: Kod http://wklej.to/vmHU Wrzuciłem na wklej.to,ponieważ jest on za długi wystarczy wejść w link i jest skrypt. Dziękuje i proszę o pomoc,z poważeniem Kamil. Ten post edytował quspy123 2.05.2010, 18:41:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 30.04.2010 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwierz mi.. jeżeli masz 12 lat i dopiero się uczysz.. to lepiej przepisuj (dokładnie!) jakiś kod z jakiejś dobrej książki, zamiast wymyślać jakieś cuda... z biegiem czasu może ogarniesz o co w tym wszystkim się rozchodzi, ale na obecną chwilę przez bałaganiarstwo i podejrzewam, że nieznajomość najprostszej instrukcji warunkowej (if), robisz tragiczne błędy.
Nie chcę Cię zniechęcać, sam zaczynałem w podobnym wieku i wiem, że na początku nie jest najprościej. Człowiek po prostu nie ma w tamtym czasie odpowiedniego doświadczenia - i nie chodzi mi tutaj bynajmniej tylko o doświadczenie programistyczne. Teraz jestem od Ciebie 10 lat starszy i jedyne co mogę Tobie poradzić to przeczytanie i zrozumienie paru kursów i może jakiejś książki Temat: linkiKursy dla pocztkujcych potem nauczenie się jak zadawać pytania a potem... nie zadawać pytań. ..chyba, że ty sam po kilkugodzinnych poszukiwaniach w internecie (a jest tego mnóstwo) nie będziesz potrafił tego zrozumieć. Musisz wiedzieć po prostu, że gdyby każdy zadawał tak prymitywne pytania, nie mielibyśmy czasu na naszą codzienną pracę, bo musielibyśmy wszyscy non stop odpisywać na coś, tłumaczyć coś, co już zostało wytłumaczone tysiące razy. Jeżeli Ty będziesz szanował nas i nasz czas, to i my będziemy szanować Ciebie. To jest proste. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:28 |