![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie. Mam gotową w pełni działającą stronę. Strona zawiera logowanie, funkcje na zapytaniach do bazy, menu, treść... W jaki sposób mam ją połączyć / wrzucić do joomla. Proszę o pomoc w jaki sposób to zrobić, od czego zacząć. Nie mogę nigdzie znaleźć jak korzystać z joomli na gotowej w 100% stronie. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o edytowanie treści, kolorów czcionek, położenia tekstu itp.
W sensie zmiany treści oferty firmy, zmiany menu, itp. to co oferuje standardowy cms. Czyli rozumiem że np. jeśli na stronie mam menu gotowe już to muszę zrobić je jeszcze raz za pomocą joomla i wtedy w projekcie podpiąć to z cms'a? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o edytowanie treści, kolorów czcionek, położenia tekstu itp. W sensie zmiany treści oferty firmy, zmiany menu, itp. to co oferuje standardowy cms. Czyli rozumiem że np. jeśli na stronie mam menu gotowe już to muszę zrobić je jeszcze raz za pomocą joomla i wtedy w projekcie podpiąć to z cms'a? No...tak. Tak samo ze wszystkimi stronami. Jeśli chcesz jakąś funkcjonalność dodać, musisz już pisać komponenty lub używać istniejących dostępnych w necie. PS Czemu Joomla? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:28 |