![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zlecę napisenie skryptu w php który z pliku tekstowego odczyta tresc wiadomosci, temat i liste e-maili pod jakie ma wyslac a nastepnie wysle te maile na podane adresy. Mowiąc jasniej mam dwa pliki textowe: jeden z adresami email których jest bardzo dużo, drugi z trescia wiadomosci. I chcialbym ta wiadomosc wyslac pod maile z pierszego pliku. Dalby ktos rade cos takiego zobic? Moje gg1833290
cena do uzgodnienia, płace jak skrypt bedzie dzialac... bo ostatnio mialem tak ze ktos mi napisal skrypt ktory zacinał kompiuter;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(23:02:50) Skrypt email: wiesz co przy 3600 mailu znowu jest ten blad jki przed tem
(23:03:25) Skrypt email: i dalej przy 6600 tez jest (23:03:37) Skrypt email: przy 7500 tez (23:03:56) WebSee: to mam zrobić jeszcze opóźnienie? (23:03:59) Skrypt email: a przy 8000 juz nie bylo (23:04:06) Skrypt email: i przy 8100 znowu no nie wiem moze tylko ja jestem wymagajacym klientem ale jezeli cos nie spelnia moich oczekiwan nie place za to... I oczywiscie nie mowie tutaj o tym ze dalej korzystam z tego co stworzyl oferujacy nie placac mu za to... po prostu rezygnuje z jego uslug zobowiazujac sie nie korzystac z tego co stworzyl. Kazdy klient ma prawo do zwrotu. Po prostu skrypt nie spelnial moich oczekiwani postanowilem z niego nie korzystac. Wiec i za niego nie placic. A napisalem ze zaplacilem bo juz mi sie nie chcialo 10 typowi tlumaczyc ze nie bede placil za cos co nie dziala. Ale nie wazne... przeleje tym dwom panom pieniadze nawet mimo ze skrypty nie dzialaja. Zaplace za swiety spokoj, zeby nikt mi nie smarowal tylka w internecie a nie za skrypty.NIe mam czasu na pierdoly |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:26 |