![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pisze sobie mini 'cmsa' jesli tak mozna powiedziec , takie najprostsze opcje narazie... , i napotkałem sie na dziwnym problem , nie chcialo mi sie go naprawiac , ale teraz jest uciazliwy. Dam ssa bo trudno to wytlumaczyc: (IMG:http://img63.imageshack.us/img63/1153/helpc.jpg) Myslalem , ze jest konflikt miedzy zmiennymi , ale sprawdzalem i tak nie jest.Wrzuce skrypt logowania , na wszelki wypadek , ale napewno jest dobry.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak kodowo on wygląda? Bo rozumiem, że jedyna zmiana w pliku odpowiedzialnym za logowanie to zmiana (!empty($_POST)) na (!empty($_POST['jakaszmienna']))
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak kodowo on wygląda? Bo rozumiem, że jedyna zmiana w pliku odpowiedzialnym za logowanie to zmiana (!empty($_POST)) na (!empty($_POST['jakaszmienna']))
Plik jest includowany , kodowanie itp ma dobre. Usuniecie name z buttonu tez nie pomaga . Ja raczej sam nie wymysle juz tutaj nic ... /edit Twoj kumpel ze studiow znalazl mi latwiejsze rozwiazanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował gigzorr 27.04.2010, 19:14:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 13:04 |