![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy w wieku 23 lat mam jeszcze szanse nauczyc sie php? po zdobyciu doswiadczenia znalesc jakas prace? czy pracodawca patrza na wiek? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nawiązująć do odpowiedzi ~blooregard Programuję od 4 lat w php, ogólnie mam duże o tym pojęcie, dużo gotowych prac na pokaz i miałem teraz taki pomysł żeby w wakacje się gdzieś zatrudnić. Problem mój jest taki, że mam dopiero 17 lat :| Martwi mnie to, że pracodawca albo nie zeche mnie w ogóle przyjąć albo da stawkę gorszą niż w Mc Donaldzie :/ Jak myślicie, jest jakaś szansa? Inaczej, jakbyście postąpili w takiej sytuacji, czy ma sens w ogóle staranie się o pracę na 2 może nawet tylko 1 miesiąc? Oczywiście, nie chce super ekstra stawek, ogólnie to zalezy mi na zobaczeniu jak to wygląda praca na zatrudnieniu. Do tej pory ciągle biorę sobie zlecenia samodzielnie, ale ciężko narazie mi cokolwiek porządnego znaleźć. Może ja coś ci powiem doradzę nie ucz się u kogoś pracować takie jest moje zdanie lepiej staraj się samemu pozyskiwać zlecenia większe bo jak się postarasz to na pewno coś znajdziesz a jak u kogoś chcesz popracować to niestety może to być potem dalej kontynuowane . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 20:57 |