Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> 23lata..mam szanse?
phppytanie

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Czy w wieku 23 lat mam jeszcze szanse nauczyc sie php? po zdobyciu doswiadczenia znalesc jakas prace? czy pracodawca patrza na wiek?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
bl4ck_b0x

-----

Bądź freelancerem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Niezależny od nikogo... jedynie od zleceniodawcy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
bim2

-----

Cytat(bl4ck_b0x @ 27.04.2010, 17:22:41 ) *
Bądź freelancerem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Niezależny od nikogo... jedynie od zleceniodawcy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

W tej formie pracuję teraz, nie dużo projektów, bo nie mam na to tyle czasu, można powiedzieć że nawet żadko biorę zlecenia. Tyle że czuję że to nie dla mnie, nie mam jakieś zmysłu znajdywania ofert. Może w przyszłości, teraz chce poprostu zrobić te 8h dziennie przez miesiąc i dostać pieniądze do ręki a nie babrać się i szukać zleceń ;P Tak jak mówiłem to i tak tylko w wakacje. Jak się nie uda zostaje coś innego, szkoda tylko że w tym mam naprawdę pojęcie i doświadczenie.

Piszę też w Java Me, ale tutaj wątpie że znajde coś dość że blisko siebie to osobe która by mnie zatrudniła (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:23