![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy w wieku 23 lat mam jeszcze szanse nauczyc sie php? po zdobyciu doswiadczenia znalesc jakas prace? czy pracodawca patrza na wiek? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bądź freelancerem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Niezależny od nikogo... jedynie od zleceniodawcy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bądź freelancerem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Niezależny od nikogo... jedynie od zleceniodawcy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) W tej formie pracuję teraz, nie dużo projektów, bo nie mam na to tyle czasu, można powiedzieć że nawet żadko biorę zlecenia. Tyle że czuję że to nie dla mnie, nie mam jakieś zmysłu znajdywania ofert. Może w przyszłości, teraz chce poprostu zrobić te 8h dziennie przez miesiąc i dostać pieniądze do ręki a nie babrać się i szukać zleceń ;P Tak jak mówiłem to i tak tylko w wakacje. Jak się nie uda zostaje coś innego, szkoda tylko że w tym mam naprawdę pojęcie i doświadczenie. Piszę też w Java Me, ale tutaj wątpie że znajde coś dość że blisko siebie to osobe która by mnie zatrudniła (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:23 |