![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy w wieku 23 lat mam jeszcze szanse nauczyc sie php? po zdobyciu doswiadczenia znalesc jakas prace? czy pracodawca patrza na wiek? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Moga cie wziasc na starz tak sie to chyba nazywa w polsce, czyli takie jakby praktyki :] poki nie jestes pelnoletni w firmie zabardzo pracowac nie mozesz na kontrakt, przynajmiej mi tak powiedziano rok temu snitch.gif Właśnie zależy mi na takim stażu. Nip sobie już wyrobiłem rok temu, bo już wtedy coś planowałem, więc jakieś tam zatrudnienie być może. Cytat więc ciężko mi wyobrazić sobie pracodawcę, któremu chce się pisać papiery po to, żeby za miesiąc znowu to robić.. więcej zamieszania niż pożytku z Ciebie będzie.. Może być i bez papierów, rozumiecie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Mi zależy na zarobieniu sobie w wakacje i doświadczeniu takiej pracy. Na więcej niż 1-2 miesiące nie da rady, bo mam szkołe, więc by odpadało ale na wakacje z chęcią bym się czymś zajął. Spróbuje i zobaczymy co z tego wyjdzie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:18 |