![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zlecę napisenie skryptu w php który z pliku tekstowego odczyta tresc wiadomosci, temat i liste e-maili pod jakie ma wyslac a nastepnie wysle te maile na podane adresy. Mowiąc jasniej mam dwa pliki textowe: jeden z adresami email których jest bardzo dużo, drugi z trescia wiadomosci. I chcialbym ta wiadomosc wyslac pod maile z pierszego pliku. Dalby ktos rade cos takiego zobic? Moje gg1833290
cena do uzgodnienia, płace jak skrypt bedzie dzialac... bo ostatnio mialem tak ze ktos mi napisal skrypt ktory zacinał kompiuter;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no przeciez napisalem ze zaplace jak skrypty beda dzialac. Sory ale placenie ze cos co nie dziala nie jest interesem. Te skrypty niby wysylaly maile ale zaden nie docieral na wskazane adresy. Zawsze przy testowaniu skryptu podawalem w liscie odbiorcow swoje adresy email i zaden wyslany mail do mnie nie dotarl. Wiec pewnie odbiorcy rowniez go nie dostawali. Jezeli mam z kims umowe o dzielo to place za dzielo. NIe za niedzialajace dzielo.
Tak wiec ja osobiscie zobowiazuje sie nigdy nie korzystac z napisanych przez uzytkownikow skryptow (zreszta to i tak by nie mialo sensu) i prosze nie nazywac mnie oszustem. Napisalem ze zaplace za dzialajacy skrypt. Dzialajacy czyli spelniajacy moje oczekiwania. To ze sie nie znam na php to nie znaczy ze jestem kretynem i ze mozna mi wcisnac jakies g---wno ktore pseudo - dziala. Jakby ktorys z was dal mi dzialajacy skrypt nie byloby tego problemu. NIe moja wina ze trafilem na kogos kto chcial mi sprzedac syf. A i ja nie rozsylam spamu. Chcialem poinformowac uzytkownikow mojego forum ze ono znowu dziala. Wiec prosze mi nie pisac o blokowaniu mojego konta hostingowego bo ani razu nie wyslalem mailingu... nie mialem czym |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 06:19 |