![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o radę jak mogę uatrakcyjnić layout tej strony:
http://www.alphait.pl/ Czy ona się do czegoś nadaje? Co poprawić? Co ulepszyć? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Hmm, dokładnie tak jak ostatnio lista:
[-] Kolorystyka jest jak dla mnie słaba. Ponadto kolor logo/logotypu jest mocno w stylu akcji "bądź widoczny na drodze" ;-) - innymi słowy jest zbyt rażący, zwłaszcza na białym tle, [-] Brakuje mi sensownego nagłówka lub czegoś na kształt banera, [-] Menu - odstaje kolorystycznie, jest malutkie i jakby zrobione trochę bez pomysłu. Kolejność pozycji też jest zastanawiająca, [-] Nieciekawa typografia, Ogólnie rzecz biorąc Wasza strona wygląda teraz dla mnie raczej jak blog - niż jak strona firmowa. Nie wiem czy wiecie, ale "rozjeżdża" się podstrona "systemy bezpieczeństwa" (przynajmniej u mnie: FF/1440x900). Jeżeli miałabym ją ratować to na pewno dodałabym zdjęcia, grafiki itd., których zadaniem byłoby ożywienie strony. Generalnie dużo bardziej podobała mi się jej poprzednia odsłona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:14 |