Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Wstępny layout #2, ocena wstępnego projektu strony www
qrooel

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Niestety poprzedni lay musi chwilę poczekać, aż zacznę go poprawiać, musiałem zająć się nowym.
Obecnie pracuję nad layoutem dla salonu piękności. Nie ma wodotrysków, nie jest zbyt profesjonalnie - ale dziewczynom się podoba - w końcu to one będą odwiedzać taką stronę.

Od razu dodaję, że napis 'elle' oraz to biedne zdjęcie nie są moje. Osobiście dawno wywaliłbym to, ale nie mogę, te elementy muszą zostać.

Oprócz logo i zdjęcia, bardzo proszę o wskazówki i opinie, które zawsze cenie i korzystam z nich.

Pozdrawiam

Link: wstępny layout #2

Ten post edytował qrooel 20.04.2010, 17:19:48
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kildyt

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Top zdecydowanie za nisko - jest to jedna z podstaw przy tworzeniu thema.
Dalej z lewej widzę jakąś roślinkę, a nie tło. Użytkownicy są już do pewnych rzeczy przyzwyczajeni, a dostosowanie się do nich to właśnie webusability.
IMHO za duża postać kobiety.
Górną nawigacją przesunąłbym do lewej.
Ciekaw jak będą wyglądały podstrony, bo strona główna nie jest zbyt przejrzysta (zbudowanie ciekawej i łatwej w odbiorze strony głównej, która promuje i przedstawia jest IMHO trudniejsze od innych stron).
Generalnie - życzę powodzenia przy cięciu. Trochę roboty będziesz miał bo jest pełno cieniów, gradientów itp. Uważaj na transfer i szybkość wczytywania się strony bo warzyć będzie pewnie bardzo dużo.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:54