![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze znalezieniem sterownikow do SurfBoard'a 4200 USB pod FreeBSD.
Potrzebne mi jest to podczas instalacji systemu (musze go zainstalwoac przez FTPa). Korzystam z tego modemu przez USB i niestety ale instalka nie wykrywa go - z tego co czytalem to nie ma wsparcia dla tego modemu, wiec pomywlalem, ze mozn by skads pobrac sterowniki i zaladowac je podczas instalacji. Wie moze ktos skad takowe mozna sciagnac, ew. moze istnieje jakis inny spsob na wykrycie modemu kablowego podczas instalacji :? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe... to, ze mam podlaczenie pod sieciowke to wiem. Problem jest jednak w tym, ze mam lokala i moj komp jest jako router. I teraz za pomoca USB mam podlaczenie do netu, a za pomoca sieciowki poalczenie z drugim komputerem.
Wiec jak podlacze pod sieciowke modem to drugi komputer nie bedzie mial netu bo nie mam drugiej karty sieciowej (czy tez dodatkowego routera). Narazie jednak nie mam czasu tego skonfigurowac jednak znalazem jzu kilka materialow, wiec w olnej chwili przetestuje je (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 23:06 |