![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam panow :]
skoro tu mozna walic wszystko no to wale cos niezwiazanego z php (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) wiec, kupilem se nowy komputer i dzialal jak rakietka ale teraz cos widac jakis robak w systemie i juz nie dziala jak rakieta tylko dwa razy wolniej jakies propozycje? a druga sprawa to czy radeon 9200 se to dobra graficzna? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat To chyba jakis wrodzony masochizm u ciebie. E tam.. zwykłe trollowanie.hehe, niektórych się nie da wyleczyć niezależnie od choroby, cały ten temat przypomniał mi jak kiedys wracałem sobie pociągiem do domu (Budapest nocny z centralnego), i tak sobie siedzę i przysłuchuje się rozmowie 3 chłopaków w wieku tak na oko 17-18 lat (brzmiało mniejwięcej tak) " Wiesz windows nie jest zły ale linuks to jest coś.. .. jak to windows nie jest zły.. widziałeś win XP tam jaki badziew jest? mowie ci przenies sie na linuksa..." Nie mogłem się powstrzymać i się spytałem.. "Przepraszam że tak w zdanie , ale jakiej dystrybucji używacie?" i tutaj taka cisza , wyobraźcie sobie mnie jak zadaje takie pytanie a ich twarze zdziwione kompletnie nie wiedzą co powiedzieć , tak jakby mieli powiedzieć coś płynnie po japońsku... "Wiesz ja używam 98... - no ja tez ale chyba sie jednak przeniose na ME".. Mówie wam nie mogłem sie momentami powstrzymać, jakimś cudem udało się mi wgapić w okno i sie nie śmiać... Potwierdza się stara zasada nie sprzęt i soft jest zły a człowiek który go uzywa :wink: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 23:39 |