![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Szukałem w google, sam kombinowałem, i nic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
A więc tak jak w temacie chodzi mi o skrypt który pozwalał by na edycję danych z pliku *.txt. Dokładnie taki jak [TUTAJ]. Zna ktoś coś takiego (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) P.S. - strasznie mi jest to potrzebne. Kombinując dalej udało mi się uzyskać coś takiego:
lecz to usuwa całą zawartość pliku i zastępuje ją tą wpisaną. A jak zrobić aby tylko dana linia się zmieniała (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował moto0095 11.04.2010, 18:59:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już sobie sam to zrobiłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO CI DZIĘKUJĘ mortus (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tylko, że ten plik powinien wyglądać tak:
bo tak jak ty podałeś zawsze wyświetli "Brak danych!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował moto0095 11.04.2010, 22:02:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 03:53 |