![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam sporo szukałem w sieci jak i na tym forum funkcji BBCode kilka znalazłem ale za każdym razem nie działało.
Chcę dodać BBCode do: - formularza który dodaje newsy do bazy danych. - funkcji która odczytuje newsy z bazy danych. napisałem takiego newsa z użyciem HTML:
Tak wygląda News po dodaniu do DB i odczytaniu do wyświetlenia (IMG:http://img413.imageshack.us/img413/666/pokaznews.jpg) Wygląd Pól Formularza dodającego newsa:
Co do formularza chciałbym by po kliknięciu na button np "B" od razu w polu <textarea> name="tresc" od razu pojawiło się . Jeśli już to by było wysyłamy newsa ubranego w BBCode do DB. teraz pozostaje tylko odpowiednio odczytać go z bazy i to właśnie pojawia się problem bo nie mam zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie oczekuje gotowca, tylko jakiegoś przykładu. No ale jeśli znalazłby się ktoś kto ma to w małym palcu i byłby w stanie mi to jakoś napisać w formie wolontariatu to tez bym się ucieszył. oczywiście mogę sie odwdzięczyć jakimś linkiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam i bardzo proszę o obfitą pomoć gdyż to idzie na szczytne cele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Tu masz małą wskazówkę, ale musisz sobie sam przerobić:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 14:28 |