![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. Formularz który dane będzie zapisywał w bazie danych lub w pliku tekstowym i drugi skrypt, który będzie te dane wypisywał na stronie w kolumnie. Coś podobnego do księgi gości lub tematu na forum czy na zasadzie ogłoszeń.
Ma to wyglądać mniej więcej, że użytkownik będzie mógł sobie wypełnić formularz i to co on tam wypełnił pokazuje się na głównej w formie listy... Jest coś takiego? Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to znowu ja...
Trochę się próbowałem bawić z tym skryptem, ale niestety coś chyba robię ja nie tak :\ W tym pierwszym na początku dodałem Kod <?php Zmieniłem nazwę drugiego pliku na news.php. Pouzupełniałem nazwy baz danych i hasla w dwóch plikach. No i wywala błąd przy próbie dodania newsa. Próbowałem na Webserwie i zewnetrznym hostingu. W w mysql istnieje ta baza 20337. http://csclassic.eu5.org/skrypt/inny/add.php Tak to wygląda... A tutaj te pliki zedytowane przezemnie: add.php
news.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 21:44 |