![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poradźcie mi proszę jaki jest obecnie na topie temat pracy dyplomowej (inżynierskiej) ?
Na pytanie promotora o temat pracy inżynierskiej odpisałem że moja praca będzie zawierać system bazodanowy + aplikacja do jej obsługi. Wiem że dla pracy inżynierskiej liczy się innowacyjność. Macie może pomysł jaki temat pracy można obrać ? Interesuję się nieruchomościami, może można by jakoś połączyć przyjemne z pożytecznym (z tym że widzę że stron o tematyce serwisów nieruchomości jest multum...) Dodam iż mój promotor jako jeden z wielu tematów pracy proponuje "informatykę w dydaktyce" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
pisząc pracę inż. powinno się pamiętać aby praca niebyła tylko uwieńczeniem studiów ale także praca powinna być zaczątkiem do właściwej kariery w zawodzie w tym przypadku informatyka, pisząc prace należy także pamiętać aby można było na niej zarobić cokolwiek aby miała swoje odzwierciedlenia na rynku i żeby było na takie "rzeczy umieszczone w pracy" zapotrzebowanie na rynku...no bo jak nie to akie pisanie pracy mija się z celem i takie "pisanie dla napisania czegoś" jest głupotą (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pisząc prace należy także pamiętać aby można było na niej zarobić cokolwiek aby miała swoje odzwierciedlenia na rynku i żeby było na takie "rzeczy umieszczone w pracy" zapotrzebowanie na rynku...no bo jak nie to akie pisanie pracy mija się z celem i takie "pisanie dla napisania czegoś" jest głupotą (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) Z tego co słyszałem to praca dyplomowa jest własnością uczelni wiec nie wiem czy da sie na niej coś zarobic, w sensie sprzedając później program który został napisany na potrzeby pracy;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 11:36 |