![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, chcę w najbliższym czasie kupić sobie laptopa, wiem że na necie jest tematów z doradzaniem, ale jak wiadomo technologia rozwija się szybko i porady z <=2008 roku mnie nie interesują ;]
Szukam lapa który ma ładny design, do 2500zł i pociągnie większość najnowszych gier, byle się nie cięły, znalazłem http://allegro.pl/item977384544_hp_pavilio...i_4650_1gb.html Co możecie mi o tym laptopie powiedzieć, może ma ktoś z was taki? Ewentualnie jakiś inny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuję kupić della, albo lenovo. Przez to że laptopy tych firm najrzadziej się psują. A to też jest bardzo ważne przy użytkowaniu. Bo co ci da super hiper wypasiony laptop, który będzie się psuł co miesiąc...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuję kupić della, albo lenovo. Przez to że laptopy tych firm najrzadziej się psują. A to też jest bardzo ważne przy użytkowaniu. Bo co ci da super hiper wypasiony laptop, który będzie się psuł co miesiąc... Dlatego kupuje nowy... i nie będę nim po ścianie rzucał ;] Tak właśnie myślę nad Acerami, kolega ma Acera i bardzo dobrze się sprawuje wg niego, tyle że ten jego ma słaby design, ale pewnie te nowsze już mają zmieniony nieco. Co do Delli to owszem, pewnie mało awaryjne, ale jeżeli chciałbym kupić Della z parametrami Acera, które są dla mnie OK, to musiałbym wydać kilkaset zł więcej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 00:47 |