![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam poronwac dwa urzadzenia W drugiej turze dostałem maila Tekst nie powinien być dłuższy niż 2000 znaków. A ja obecnie mam 3200 znakow, skondesowałem to z 10 tys i wiecej juz nie dam rady... Pracodawca pewnie bedzie sie czepial, nie wiem teraz co zrobic czy przeksztalcic te porownanie tylko na omowniu warstwy softwarowej bez sprzętu? Bo wszystkiego tak nie skondesuje.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
10%...
To zależy, jeśli dany tekst ma iść do druku, to może być dość istotne. Prawdopodobnie jest wybrany blok na dany tekst. Przy używanych ustawieniach czcionki, marginesów, akapitów itd, wiadomo, że zmieści się 2k +/- 5%, szczerze wątpię żeby margines błędu był rzędu 10%. Nie będziesz wiedział, dopóki nie sprawdzisz. Zobaczysz jak dostaniesz odpowiedź, będziesz wiedział przy okazji czy 10% nadmiaru to już poza granicą tolerancji, czy jeszcze przed (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 13:37 |