![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, chcę w najbliższym czasie kupić sobie laptopa, wiem że na necie jest tematów z doradzaniem, ale jak wiadomo technologia rozwija się szybko i porady z <=2008 roku mnie nie interesują ;]
Szukam lapa który ma ładny design, do 2500zł i pociągnie większość najnowszych gier, byle się nie cięły, znalazłem http://allegro.pl/item977384544_hp_pavilio...i_4650_1gb.html Co możecie mi o tym laptopie powiedzieć, może ma ktoś z was taki? Ewentualnie jakiś inny. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Nowogród Bobrz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie Acer ma najlepszą relację parametrów do ceny. A musi być nówka? Jak nie to może weź jakiś poleasingowy za grosze? A sprawdzałeś np. na allegro? Ja polecę Lenovo np tu link do przykładowej aukcji na allegro Takiego Lenovo bym bez wahania brał, gdybym miał teraz kupować nowego lapsa i miał taki budżet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma tylko jedną wadę jak dla mnie - nie z tej strony wejście na drugi monitor. Ale przynajmniej w odróżnieniu od innych producentów Lenovo dobrze rozmieszcza wejścia (nie tak jak np. toshiba gdzie z reguły we/wy audio jest z przodu :/). Polecam Lenovo ogólnie, bo sam używam już 2 lata N200 i jest niezawodny - fakt, że nie każdy linux bez problemu się na nim instaluje, ale np. Ubuntu działa elegancko. Tylko na dzień dobry trzeba wywalić ten cały szajs od producenta, co jest tam zainstalowany a zostawić czysty system (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 00:15 |