![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest, że roczny laptop nagrzewa się od strony procka i karty graf., że aż parzy w nogę i się wyłącza ? (pytam poważnie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy mam go rozkręcić i przeczyścić, jak to zrobić, czym? Czy może to coś innego, jeśli tak, to co to może być ? Pytanie może się wydawać głupie (może nawet takie jest) ale nie chciałbym rozkręcać sprzętu bez pewności, że muszę (mam też taką tendencję z dzieciństwa jeszcze, że jak coś rozkręcę i ponownie złożę, to zawsze zostaje mi kilka części).
A i szumi przy tym strasznie. Ten post edytował darko 1.04.2010, 15:58:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 6 Dołączył: 22.10.2007 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@darko:
Podziel się informacją w jaki sposób korzystając z laptopa można poparzyć sobie nogę ? (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Moim zdaniem pasty nie musisz ruszac, zobacz tylko ten kurz najpierw. Chce Ci się zabawiać w rozkręcanie kompów ? (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) Btw: debian to zacny system, mam na swoim domowym serwerku lennego chodzi tak już z 1,5 roku. Od czasu do czasu odpale mu tylko apt-get update && apt-get upgrade :] uptime 22:16:20 up 84 days, 7:42, 1 user, load average: 0.12, 0.06, 0.06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:21 |