![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Widze ze php.pl fajnie sie bawi bo zmieniam kodowanie od 2h i sie dziwie czemu mam cyrylice na ekranie i na dodatek w buttona trafic nie umialem i nie zauwazylem chmurki obok niego (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Znalezliscie jakies inne zarty? Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Wszystkie wydarzenia opisane w tym temacie to fikcja, proszę nie brać ich na serio /~moderator/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Kurcze... Tak to wszystko się nakręca, że jeszcze trochę i faktycznie się coś poleje (IMG:style_emoticons/default/dostal.gif) Tak gwoli wyjaśnienia to nie wiem nic jakiejkolwiek bazie (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) No ale wiem, że kwiatek miał dostęp do tych danych jako techniczny, więc faktycznie mógł to zrobić. Jeśli tak to pewnie powstanie bliźniaczego forum będzie kwestią kilku dni najdłużej, by wszystko dograć od strony konfiguracji, znalezienia, opłacenia serwera itp.
Co do dzisiejszej sytuacji to z tego co mi kwiatek powiedział w czasie rozmowy telefonicznej przed chwilą, to po prostu anulował kilka zabezpieczeń, które wprowadził przed dowcipnisiami. Jak widać ktoś dorzucił do strony lub na serwer jakiś kod i wyszła kupa. Pewnie ta sama grupa, która próbowała się dobijać do serwera, co powodowało pady. EDIT: Webdice... Szybko działacie! Udostępniłeś serwer swój czy co? A nie będzie problemów z obciążeniem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:01 |