![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Widze ze php.pl fajnie sie bawi bo zmieniam kodowanie od 2h i sie dziwie czemu mam cyrylice na ekranie i na dodatek w buttona trafic nie umialem i nie zauwazylem chmurki obok niego (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Znalezliscie jakies inne zarty? Aha i oprocz tego ze mam prawie 20k postow :-) Wszystkie wydarzenia opisane w tym temacie to fikcja, proszę nie brać ich na serio /~moderator/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Witam Ludzi na forum ...
mam bardzo złą wiadmość otóż okazuję się że obecny administartor Kwiateusz nie dopilnował stanu technicznego forum tym samym mamy właśnie takie kwiatki .... co gorsza jeden z nas o nicku nospor wykorzystał to w takim właśnie celu jak widać .... ponadto analizujemy ewentualną możliwość wycieku danych newralgicznych. Nie mniej takie działanie skutkuje w trybie natychmiastowym ustratą zaufania do obu osobników - obydwoje tracą uprawnienia i stanowisko. NIe będę ogłaszał jeszce konkursu na ich stołki ... nie czas na to ... Sprawa napewno oprze się o prokuraturę zarty zartami ale sa pewne granice ktore tutaj zostaly przekroczone. Decyzja została już podjęta i jest ostateczna nie możemy sobie pozwolić na takie mataczenie i udawania ze ja nic nie wiem powiem tak - Panom już podziękujemy .... zawiodłem się na całej linii mam nadzieję że nigdzie nie będziecie mili uprawnien do administracji i moderacji ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:21 |