![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanko: mam dwie strony np. www.xxx.pl(nie jest to moja strona) i www.yyy.pl(moja strona prywatna) i np. wchodze na strone www.xxx.pl ona mi stawia ciacho np.z moim imieniem:),teraz jak user wejdzie na moją strone(www.yyy.pl) chciałbym aby info z moim imieniem zostało wyświetlone.I tu jest problem jak odczytać ciacho czyjejś strony ? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem gdzieś coś takiego. Niestety nie przypomnę sobie gdzie. Strona była tak skonstruowana, że trzeba było odwiedzić najpierw sponsora, żeby móc ją obejrzeć. Adres sponsora można było wklepać samemu nawet. Strona sponsora wrzucała ciacho (sprawdziłem to) i potem można było wklepać adres strony którą chcesz oglądać i wyświetlała się bez problemu. Teoretycznie jest to nie do zrobienia, bo ciacho jest podpisywane, że pochodzi z danej strony. Jak to było zrobione - nie mam pojęcia. :?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 15:59 |