![]() |
![]() |
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak jak w temacie poszukuję gotowego skryptu który połączy się z bazą danych mysql potem wypisze elementy z tablicy.
Wiem że to raczej pytanie na odpowiedz typu "KURS PHP/MYSQL" Ale już dużo stron przejzałem i nic nie chce działać. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wielkie dzięki za porady zastosowałem się do nich i jest git działa.
Teraz mam drugie pytanie jak mogę zrobić aby np. powiem po ludzku użytkownik chce dodać stronę do katalogu... klika DODAJ STRONĘ przekierowuje go do skryptu gdzie są pola nazwa url itp. Chcę jeszcze dodać tam pole z formularzem rozwijanym a mianowicie wybór kategorii... Jak mam to zacząć robić jaką funkcją pobrać nazwy poszczególnych kategorii z bazy itp? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
klika DODAJ STRONĘ przekierowuje go do skryptu gdzie są pola nazwa url itp. Chcę jeszcze dodać tam pole z formularzem rozwijanym a mianowicie wybór kategorii... (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Jak mam to zacząć robić jaką funkcją pobrać nazwy poszczególnych kategorii z bazy itp? Po pierwsze: Kurs PHP lub dobra książka. Pod drugie: Manual PHP i funkcje PHP do MySQL. Po trzecie: Funkcja mysql_fetch_assoc lub _array. Ten post edytował thomson89 29.03.2010, 18:01:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:41 |