![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam coś takiego:
Potrzebuję to do zrobienia liderów z danych kategorii. To co napisałem działa bardzo dobrze, ale coś czuję że jest bardzo mało logicznie/profesjonalnie/dobrze... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jestem perfekcjonistą, i skoro już coś robię, to chcę to zrobić dobrze. A więc jak zrobić to logicznie/profesjonalnie/dobrze? BTW. $show = $_POST['show'] Ten post edytował pawel.ad 26.03.2010, 20:11:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy okazji nadmienię pewną różnicę pomiędzy isset a array_key_exists. Cenne spostrzeżenie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cenne spostrzeżenie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Obecnie przygotowuje się do egzaminu ZCE, tak więc jestem na bieżąco z takimi ciekawostkami PHP (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Odnośnie funkcji isset to ma ona pewną przewagę nad array_key_exists. Można jej użyć w ten sposób:
Funkcja unset również może przyjąć wiele argumentów. Ten post edytował AdamAdax 27.03.2010, 11:25:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 17:55 |