![]() |
![]() |
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak jak w temacie poszukuję gotowego skryptu który połączy się z bazą danych mysql potem wypisze elementy z tablicy.
Wiem że to raczej pytanie na odpowiedz typu "KURS PHP/MYSQL" Ale już dużo stron przejzałem i nic nie chce działać. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyłbyś singletona nie bacząc na to, że ktoś może potrzebować otworzyć dwa połączenia równocześnie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zauważ kolego, że zaznaczyłem iż chodzi mi o ten konkretny przypadek, który został przedstawiony. Tam użyto tylko jednego połączenia. Edit: No i żeby nie robić lekkiego offtopa, to jeszcze trochę na temat ostatniego pytania autora wątku: przecież napisałeś, że już udało Ci się pobrać dane z bazy. Tak samo odczytasz listę kategorii: To Ci zwróci listę kategorii z ich ID. Co z nią zrobić powinieneś już wiedzieć. I prawdopodobnie uprzedzając Twoje następne pytanie: aby odczytać dane z formularza i zapisać je do bazy poczytaj sobie o takiej tablicy PHP oraz takim zapytaniu SQL
Ten post edytował luck 27.03.2010, 07:29:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 16:52 |